Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

Είσοδος Χρήστη

Σοφία Πρωτονοταρίου

Chief Executive Officer, truberries

Σοφία Πρωτονοταρίου
Σοφία Πρωτονοταρίου

Κατά την 20ετή και πλέον πορεία της σε εταιρείες έρευνας αγοράς (Research International κλπ), η Σοφία Πρωτονοταρίου απέκτησε πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Project Designer, Data Analyst, Virtual Team Leader, Vision Maker, Business Thinker. Την τελευταία δεκαετία, καθοδηγεί ομάδες Ερευνητικού Έργου και έχει διαχειριστεί επιτυχώς Projects σε 40+ χώρες (Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αμερική).

Το 2012 ίδρυσε την Truberries (www.truberries.com). Η Truberries είναι μέλος της E.SO.MA.R, συμμετέχει ενεργά στην M.R.M.W. (mobile marketing research & innovative technologies και αναπτύσσει συνεχώς νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για τον εντοπισμό consumer insights από το digital & mobile περιβάλλον. Επίσης, είναι μέλος του IAB Hellas και ιδρυτικό μέλος του HAS (Hellenic Startup Association).

Με ένα φάσμα πρωτοποριακών εργαλείων, τόσο σε Creative Intelligence όσο και σε Στρατηγική, Positioning & Rebranding, η Truberries σήμερα μελετά, αναλύει και καθοδηγεί νέες δράσεις ανάπτυξης, μελετώντας τον καταναλωτή και τον e-shopper. Η Truberries απευθύνεται σε μάρκες και εταιρείες που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν την επόμενη μεγάλη επιτυχία τους άμεσα.

Η Truberries έχει σχεδιάσει δικά της εργαλεία Στρατηγικού Προσανατολισμού (Επικοινωνία, Positioning, Branding, Rebranding), ενώ μέσα από δικές της ειδικά σχεδιασμένες ηλεκτρονικές πλατφόρμες συλλέγει καθημερινά insights από την καθημερινότητα του καταναλωτή και του e-shopper.

Η Σοφία Πρωτονοταρίου είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Στατιστική (Université Paris VI), συνεχείς εκπαιδεύσεις στη Συστημική Συμβουλευτική και Συστημική Παρέμβαση (the Kensington Consultation Center London), καθώς και σε Creative Intelligence και Creative Writing.

Ομιλητές

Λευτέρης Κιοσές Ο Λευτέρης Κιοσές από το 2010, μαζί με μία ομάδα από ειδικούς επιστήμονες, ως υπεύθυνος ερευνών του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών, διαχειρίζεται και εκπονεί μελέτες για τα τρέχοντα και αναδυόμενα θέματα του λιανεμπορίου, παρέχοντας αντικειμενική πληροφόρηση για τα κύρια μεγέθη, τις καταναλωτικές τάσεις και ζητήματα του κλάδου.
Σοφία Πρωτονοταρίου Κατά την 20ετή και πλέον πορεία της σε εταιρείες έρευνας αγοράς (Research International κλπ), η Σοφία Πρωτονοταρίου απέκτησε πλούσια επαγγελματική εμπειρία ως Project Designer, Data Analyst, Virtual Team Leader, Vision Maker, Business Thinker.
Κωνσταντίνος Φασσέας Κωνσταντίνος Φασσέας από το 2009 είναι Καθηγητής στο Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του ΓΠΑ και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας.
  • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR