Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Είσοδος Χρήστη

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 Αμφιθέατρο OTEAcademy

Χορηγοί

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

H Convert Group είναι μία αμιγώς συμβουλευτική εταιρεία για το eBusiness, eCommerce και το Digital Transformation στην Ελλάδα. Ειδικεύεται στο Online Grocery & Online Pharmacy σε τομείς eStrategy, eRecruiting, OmniChannel, eMarket Research & eTraining έχοντας καθοδηγήσει εταιρίες όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, MyMarket, WeLoveSuperMarket, Θανόπουλος, L'Oreal, Henkel, APIVITA, J&J, Beiersdorf, Ales Groupe, κ.α.

Η Impact από το 1998 είναι πρωτοπόρος στην παροχή υψηλού επιπέδου Β2Β Internet υπηρεσιών. Από το 2002 αναπτύσσει και διαθέτει την καινοτόμο υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης και ηλεκτρονικής ανταλλαγής παραστατικών Paperless Connect, ενώ παράλληλα παρέχει λύσεις ανάπτυξης δυναμικών web sites εταιρικής προβολής, B2B & B2C Portals και e-shops αλλά και Intranet λύσεων βασισμένο στο λογισμικό Microsoft SharePoint. Στο πλαίσιο αυτό η Impact έχει να επιδείξει επιτυχημένες υλοποιήσεις σε όλους τους βασικούς κλάδους της οικονομίας όπως στο λιανεμπόριο, στη βιομηχανία, στις τηλεπικοινωνίες, στις τράπεζες, στον φαρμακευτικό κλάδο και στις υπηρεσίες, ενώ διαθέτει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, το πρώτο δίκτυο παρόχων υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα. Στόχος της εταιρίας είναι να αποτελέσει τον μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Με οδηγό την καινοτομία, αλλά και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των επιχειρήσεων, αποσκοπεί στην παροχή λύσεων που θα δίνουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία στις επιχειρήσεις όσον αφορά την ηλεκτρονική διαχείριση και ανταλλαγή ηλεκτρονικών παραστατικών. Οι λύσεις αυτές μπορούν να λειτουργούν και ως SaaS ή cloud, παρέχοντας στις επιχειρήσεις σημαντικά οφέλη από τη μείωση του κόστους αλλά και την αυτοματοποίηση στη διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποστολή των παραστατικών τους.

 • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.

 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος professional training οργανισμός στην Ελλάδα, παρέχοντας πρωτοποριακές εκπαιδευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν στην επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του εκπαιδευόμενου. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), καλύπτοντας ευρεία θεματολογία και συμβάλλοντας στην εξέλιξη στελεχών και επιχειρήσεων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της OTEAcademy παρέχονται υπηρεσίες φιλοξενίας με ευελιξία και λειτουργικότητα, μετουσιώνοντας στην πράξη την εμπειρία της στο customer experience.

 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail: kbousboukea@boussias.com

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
 • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
 • ΧΟΡΗΓΟΙ
EY
 • ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
 • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team